Törökországi ösztöndíj program 2021 tanévre jelentkezés/Türkiye Scholarships 2021 Applications

Megkezdődött a 2021-es pályázati lehetőség a törökországi ösztöndíj programra.

Mit is jelent Törökország Ösztöndíj programja?
 
Törökország amellett, hogy a nemzetközi szintű oktatási lehetőségeket, rengeteg tudást és tapasztalati lehetőséget nyújt az ösztöndíj lehetőségével, melyet a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatóknak lehetősége van megpályázni, hogy Törökország legrangosabb egyetemein tanulhassanak.

A Türkiye Scholarships egy kormány által finanszírozott, versenyképes ösztöndíjprogram, kiváló hallgatóknak és kutatóknak ítélnek oda, hogy teljes vagy rövid távú képzést folytassanak Törökország legjobb egyetemein.

A Türkiye Scholarships ösztönzési célja a jövőbeni vezetők hálózatának kiépítése, elköteleződés az országok közötti együttműködéssel és a társadalmak közötti kölcsönös megértés megerősítésével.
 
Jelentkezési dátumok: 2021. január 10. - február 20.
 
A Türkiye ösztöndíjpályázatok 2021-es  tanévre, a pályázatok 2021. január 10. és február 20. között nyitva  vannak minden külföldi ország hallgatói számára.


Keresd fel ezt az oldalt további informáckért: https://www.turkiyeburslari.gov.tr/en/duyuru/turkiye-scholarships-2021-applications

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=WzCF9jAZJyA&fbclid=IwAR1olIrUii798l5_lGBc_gt0PZEgTQgU2XjwvAfnHkzEcVlkfTf1q1sJTBA

 

Forrás: Turkinfo

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook