Születésnapi ajánlataink - Szulejmán sorozat kötetei 1490 forinttól

A Trivium Kiadó márciusban ünnepli a 29. születésnapját. ez alkalomból a Szulejmán sorozat egyes kötetei 1490 forintért kaphatók weboldalunkon!

A közkedvelt TV sorozat után Ön is elolvashatja a hiteles történelmi események ihlette, zseniálisan megírt és lebilincselően izgalmas regényt. Szulejmán és a szépségéről, intrikáiról hírhedt Hürrem Szultána szenvedélyes kapcsolatán keresztül megismerhetjük az Oszmán Birodalom fénykorát és a szultáni hárem birodalomformáló szerepét. Kettejük szerelme mellett bepillantást nyerünk a háremhölgyek, az agák és a nagyvezír hatalmi harcába, és a szultáni család szenvedéllyel, gyűlölettel és cselszövéssel átitatott mindennapjaiba.

A ma is méltán népszerű Szulejmán sorozat egyes kötetei 1490 forintért kaphatók!

29. születésnapunk alkalmából ikonikus köteteinkből készítettünk egy 29 címet számláló válogatást, amelyek márcisban 29% kedvezménnyel kaphatók!

Továbbá kiváló íróinktól talál könyveket, akár már 490 forinttól!

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook