Meghívás a Szarajevó rózsája című könyv bemutatójára

Tisztelettel meghívjuk kedves Olvasóinkat, a török irodalom kedvelőit a május 11-én tartandó könyvbemutatónkra, amelynek fő témája a már 78. kiadásánál járó, tízmillió példányban elkelt Szarajevó rózsája című könyv Ayse Kulin tollából, valamint a már megjelent Szulejmán sorozat kötetei.

Ayse Kulin: Szarajevó rózsája

1992. Jugoszlávia. Kitör a háború, Szarajevó ostrom alatt. A bosnyák tudósító, Nimeta az események sűrűjében találja magát. Férje és egyetlen fia a szerbek ellen harcol. A sors fintora, hogy Nimeta munkája során megismerkedik Stefannal, a horvát újságíróval, így a nő magánéletén is eluralkodik a káosz...

Az Aylin című kötet török származású szerzője által hitelesen megírt, történelmi alapokon nyugvó, szerelmi szállal átszőtt regénye fájdalomról és kegyetlenségről, melyet felülír az élet igenlése és a soha el nem múló remény. 

Ayse Kulin Törökország legnépszerűbb és egyik legközismertebb írónője. Könyveiből több mint tízmillió példányt adtak el csak szülőhazájában. 2016-ban a legjobb külföldi regény kategóriábanelnyerte a Premio Romát, Olaszország egyik legtekintélyesebb irodalmi díját.  Számos történetéből és regényéből készült tv-sorozat. 


Időpont: 2018. május 11. (péntek), 17 óra

Helyszín: Józsefvárosi galéria

(1085 Budapest, József krt. 70.)

Az est folyamán kelet szakértőkkel, török fordítókkal és történészekkel beszélgetünk a török irodalomról, a bemutatott könyvről és török sorozatainkról. 

Amennyiben érdekli Önöket, írjanak a konyvek@triviumkiado.hu e-mail címre!

Mivel a rendezvény zártkörű, limitált a férőhely, ezért kérjük minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat! A könyv 25% kedvezménnyel megvásárolható a helyszínen.

A belépés minden résztvevő számára ingyenes, sorsolással, ajándékkal és más meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket!

 


Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook