Levesek

Egy marokkói specialítás: a harira

Egy marokkói specialítás: a harira

Íme egy marokkói specialitás, az illatos, zamatos harira, melyet gyakran fogyasztanak a böjt megtörésekor. Tartalmas leves, mi is elkészíthetjük, akár hús nélkül is, de bárányhúst vagy marhahúst is adhatunk hozzá.

 

Hozzávalók:2 hagyma3 paradicsom1 bögre petrezselyem apróra vágva1 bögre koriander apróra vágva1  bögre lencse és csicseriborsó2 evőkanál paradicsompüré1,5 tk gyömbérpor1 teáskanál bors1 teáskanál só¼ teáskanál sáfrány2 leveskocka2 evőkanál étkezési keményítő4 evőkanál olívaolaj6 bögre víz1 evőkanál vaj1 tojás (opcionális)1 bögre felkockázott bárány vagy marhahús

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook