Különleges és finom: diós céklasaláta

Azt bizonyára sokan tudják, hogy a cékla nagyon egészséges. De itthon meglehetősen kevés módját ismerjük a cékla elkészítésének. Íme egy nagyon finom, ízig-vérig török recept azoknak, akik ezt a különleges zöldséget kedvelik.

 

 

 

 

Hozzávalók

  • 1 kg cékla (nyers)
  • 250 g joghurt (vagy fele-fele arányban és tejföl)
  • 50 g dió (darabolt)
  • 3 gerezd fokhagyma

 

Elkészítés:

  1. Megfőzzük a céklát héjastól.
  2. Megtisztítjuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a joghurtot és a diót, belekeverjük a lereszelt fokhagymát is.
  3. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Forrás: nosalty.hu

Fotó: w3.hdsnet.hu

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook