Könyvsorozat

Megjelent a Mihrimah - Hürrem lánya, a Szulejmán sorozat 11. kötete

Megjelent a Mihrimah - Hürrem lánya, a Szulejmán sorozat 11. kötete

A kötet megvásárolható a Trivium Kiadó webáruházában: www.triviumkiado.hu

Szerelem vagy hatalom?

Egy ártatlan lány élete a háremben, a trónharcok árnyékában A közkedvelt TV sorozat alapjául szolgáló Szulejmán sorozat újabb lebilincselő kötetében megismerhetjük Mihrimah szultánának az életét, akinek sorsát a szerelem és a hatalomért folytatott küzdelem kísérte. Körülötte halálos játszmák zajlottak, és az árnyékban megbúvó merénylők csak az alkalmat lesték, hogy lecsaphassanak rá és szeretteire. Mihrimah képtelen volt elfogadni, hogy ahhoz, hogy a palotában életben maradhasson, ölnie kell... 

Egy titokzatos szertartás - Beleolvasó a Köszem - a szultána 1. részébe

Egy titokzatos szertartás - Beleolvasó a Köszem - a szultána 1. részébe

A helységben sötétség uralkodott, csak egyetlen gyertya égett odabent.

– Szalkim efendi nem szereti a világosságot – mondta a férfi.

– Ki az a Szalkim efendi? – kérdezte a nő.

– A dzsinnek padisahja… A leghatalmasabb dzsinn.

A férfi behunyta a szemét. Ujjaival körbefogta az előtte lévő, vízzel teli arany tálat. Motyogni kezdett, majd hangja egyre erősödött, egyre hangosabb lett.

– Szalkiiim… Szalkiiiim… Hol vaaagy? A Kaf hegyen, a tükörben vagy netán a Vénuszon? Akárhol is rejtőzöl, bújj elő, és jöjj el! Pattanj a vihar hátára vagy akár a sarlós fecske szárnyára és gyere… Nézd! Előttem a tenger. Gyereee Szalkim… A tengeremet vihar korbácsoljaaa!

Félve húzta el a kezét a táltól. Hirtelen kinyitotta a szemét. Rettegett. A férfi apró szeme lángot szórt. Bár senki sem ért hozzá, az aranytálban lévő víz úgy háborgott, úgy tajtékzott, mint a viharos tenger. A víz kifröccsent a tálból.

– Isten hozott Szalkiiim…– Hüszejin efendi öblös mély hangja, amely rendszerint félelemmel töltötte el az embert, most egy kisfiú hangjává változott. – Légy üdvözölveee!

Úgy tűnt, a férfi hall valakit. Megállás nélkül bólogatott, mintha helyeselne.

Jön a Szerelemben, háborúban folytatása!

Jön a Szerelemben, háborúban folytatása!

Kedves Szerelemben, háborúban rajongók!

Elolvasták a könyvet és már végignézték az azon alapuló tv sorozatot is? Nincs semmi ok az aggodalomra! Kurt Szejt kalandjai ugyanis ezzel még nem érnek véget.

10 dolog, amit nem tudott Nermin Bezmenről

10 dolog, amit nem tudott Nermin Bezmenről

Október 7-én jelent meg a Trivium Kiadó gondozásában a Szerelemben, háborúban regény, a nagy sikerű tévésorozat után immár könyvben is olvashatják Szejit és Sura lenyűgöző szerelmét. De vajon mennyien ismerik jól a szerzőnőt? Mi most összegyűjtöttünk 10 izgalmas tényt a rajongóknak, amit nem biztos, hogy tudtak Nermin Bezmenről.

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook