Könyvkritika a moly.hu-n - Hürrem boszorkánya

A Hürrem boszorkánya egy történelmi fantasy, persze a borító sugallta romantika és a fülszöveg ígérte intrika sem marad el, de szó sincs arról, hogy egy vastag Romana kötet lenne.

A történet jó, sodró és izgalmas, a szereplők szerethetőek, mégis számomra az egyik legklasszabb élmény a könyvvel kapcsolatban, hogy új perspektívát kap a magyar történelem egy-egy eseménye, hiszen német, török, sőt egyszer rabszolga-kereskedő szemszögből látjuk a dolgokat. Fatima Melek nem csak ismeretterjesztést, de társadalomkritikát is csent a könyvbe, épp csak annyit, hogy mosolyogtató, de ne tolakodó legyen. A történet jól követhető annak ellenére, hogy sok helyszínen, sok szálon fut és szereplőből sincs kevés, de ez ne ijesszen el senkit, a könyv végén van egy kis ki kicsoda súgó, meg egy lista a török kifejezésekről is.

 

A teljes cikket itt olvashatja!

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook