Könyvkritika a Délmagyaron - Ibrahim és Hatidzse

Immár a negyedik regény jelenik meg a Trivium Kiadónál, mely a népszerű televíziós sorozat, a Szulejmán történetét dolgozza fel. Ezúttal a viharos szerelmű és nagy hatalmú pár, Ibrahim és Hatidzse áll a történet középpontjában.

Sokaknak fontos lehet, hogy a regény „lelövi”-e a sorozat poénjait, vagyis aki elolvassa, előre megtudja-e, hogyan bonyolódnak majd a szálak az immár évek óta futó filmes verzióban. Nos, elárulom, ez a könyv csak még többet ad a sorozat rajongóinak, ugyanis az előzményeket mutatja be, és pont ott fejeződik be, ahol a film elkezdődött. Vagyis csak még árnyaltabb képet kaphatunk arról, milyen ember is, aki egy rabszolgából a Török Birodalom második leghatalmasabb embere lett, illetve milyen drámákkal indult a szultán legkedvesebb testvérének élete.

A teljes cikket az alábbi linken olvashatják: http://www.delmagyar.hu/blog/konyvelo/demet_altinyeleklioglu_ibrahim_es_hatidzse/167/4744/

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook