Jön a Szerelemben, háborúban folytatása!

Kedves Szerelemben, háborúban rajongók!

Elolvasták a könyvet és már végignézték az azon alapuló tv sorozatot is? Nincs semmi ok az aggodalomra! 
Kurt Szejt kalandjai ugyanis ezzel még nem érnek véget.

Sura úton van Párizs felé és magával viszi Szejt múltjának, szívének egy jókora részét, ő azonban ott marad Isztambulban fiatal feleségével, Murkával, hogy vele együtt megpróbálja a lehetetlent. Mégpedig az ő tőle oly rettentően távol álló, rendkívüli eseményektől mentes hétköznapi török életbe és társadalomba való beilleszkedést, s ott egy átlagos életet élő család megalapítását. Eközben Sura és a Krím-félszigeten maradt családja iránti vágyakozása egy cseppet sem enyhül, sőt, ha lehet napról napra gyarapodik... Mindezek elől gyakorta a vadidegen nők ölelése, az alkohol és a cigaretta lelki fájdalmat ideiglenesen enyhítő hatása kínálta menekülőutat választja, mialatt folyamatos küzdelmet jelent számára az ideális munkahely megtalálása és megtartása, a gyermekek nevelése, a Murka családjával való összetűzések sorozata és fehér orosz lévén a véget nem érő üldöztetés okozta megannyi hercehurca. Életének országhatárokon, erdőkön, hegyeken, tengereken át vezető harcokkal, szerelmekkel, hűséggel és árulással teli kalandos első felét ezúttal egy homlokegyenest eltérő második felvonás követi, melynek során szinte baráti közelségből lesznek képesek megismerni a főbb szereplőket az olvasók: Kurt Szejtet, Murkát, s két lányukat, Lemant és Sükrant. Emellett ugyancsak fény derül a Fekete-tenger túloldalán a bolsevik hatalom nyomása alatt továbbélni kényszerülő Eminofok szívszorító sorsára. Vajon sikerül-e Kurt Szejtnek valaha is megbékélnie a végzetével és rálelnie a Sura nélküli boldogságra Isztambul szívében? Erre találhatnak választ a Szerelemben, háborúban második kötetében, avagy Kurt Szejt & Murkában

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook