Joghurtos sült zöldség

Hozzávalók:

  • 1 padlizsán
  • 1 krumpli
  • 1 cukkini
  • 1 répa
  • 3 kicsi zöld csípőspaprika
  • 1 pohár étolaj
  • 1 pohár joghurt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • Őrölt pirospaprika

 

 

A krumplit, a cukkinit és a répát meghámozzuk, a padlizsán szárát és végét levágjuk. A padlizsánt, krumplit, cukkinit, répát, paprikát apróra vágjuk, a fönti sorrendben olajba vetve kis lángon 20-30 percig pároljuk. Ha a zöldségek megpuhultak, széles tálba öntjük őket. Amennyi olajat tudunk, leöntünk róla.
Áttörjük a fokhagymát és belekeverjük a joghurtba, majd ezt a mártást megsózzuk és rákenjük a zöldségekre. 2 kanál olajban pirosparikát pirítunk, és tálaláskor a tetejére öntjük.


Forrás, Fotó: torokkonyha.blog.hu

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook