Főételek

Rizspiláf

Rizspiláf

Jellegzetesen török rizs készítési mód. Elkészítési ideje elég hosszú és már a főzés elején sok vizet igényel. Elkészítési idő: 1 óra 20 perc

Csicseriborsós marharagu

Csicseriborsós marharagu
Hozzávalók: (4 adag) 450 g csicseriborsó (szárított vagy konzerv, előfőzött) 250 g marhahús (kisebb kockákra vágott) 4 ek margarin 1 nagy fej vöröshagyma (vagy 2 kisebb) 50 g sűrített paradicsom 1 közepes db paradicsom (hámozva, apróra vágva) 1 db tv paprika (nagy vagy 2 kisebb, vagy piros édes paprika) 2 tk só 1 teáskanál fűszerpaprika (édes, ha valaki szereti csípős is mehet)

Köfte zöldségsalátával és joghurtos dresszinggel

Köfte zöldségsalátával és joghurtos dresszinggel

Hozzávalók:

30 dkg darált bárányhús 40 dkg paradicsom 1 fej vöröshagyma 1 fej főzőhagyma 1 kígyóuborka 2 piros hegyes paprika 2 db zöld hegyes paprika 2 gerezd fokhagyma 1 tk. szárított kakukkfű

Spagetti a'la Törökország

Spagetti a'la Törökország

Ha spegetti, akkor Olaszország és Bologna. Vagy éppen Milánó. De biztosan nem Törökország. Pedig bizony a török gasztronómiában is megtalálható a paradicsomos tészta. Nézzük, hogyan hogyan készítik...

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook