Aktuális események

Ilyen volt a Szarajevó rózsája című könyv bemutatója

Ilyen volt a Szarajevó rózsája című könyv bemutatója

Május 11-én, pénteken megrendeztük a Szarajevó rózsája című könyv bemutatóját. A nagyszabású rendezvényre számos vendég érkezett, találkozhattunk Nagy Mariettával és Sipos Katával, a könyv fordítóival, valamint Varga Csaba Bélával (író, szerkesztő, fordító, történész) aki egyben a kötet szerkesztőjeként is közreműködött. Az estet Oláh Andrea rádiós műsorvezetőnő moderálta, aki az olvasás és a könyvek szerelmese. Olyan lényeglátó, érdekes és fontos kérdéseket tett fel, amelyek bármelyikünket érdekelte volna a könyv elolvasása után.  

Meghívás a Szarajevó rózsája című könyv bemutatójára

Meghívás a Szarajevó rózsája című könyv bemutatójára

Tisztelettel meghívjuk kedves Olvasóinkat, a török irodalom kedvelőit a május 11-én tartandó könyvbemutatónkra, amelynek fő témája a már 78. kiadásánál járó, tízmillió példányban elkelt Szarajevó rózsája című könyv Ayse Kulin tollából, valamint a már megjelent Szulejmán sorozat kötetei.

Mangala verseny

Mangala verseny

A Budapesti Yunus Emre Török Kulturális Központ januári Kávéházi Estek programjának keretén belül betekintést kaphattunk a mangala nevű játékba.

Január 17-én 18:00 órakor a vállalkozó szellemű érdeklődőknek alkalmuk nyílik próbára tenni megszerzett tudásukat.

A Turkish Airlines hozzájárulásával az első helyezett jutalma egy Budapest-Isztambul retúr repülőjegy!

További részleteket itt olvashat. 

Török Zenei Estek Egy Tea Mellett

Török Zenei Estek Egy Tea Mellett

A Budapesti Yunus Emre Török Kulturális Központ "Török Zenei Estek Egy Tea Mellett" című programsorozatának részeként ma este 19:00-kor húros hangszerek kiállítása és ud bemutató kerül megrendezésre.

Az idén induló programsorozat célja, hogy minden hónapban megismertesse az érdeklődőket egy hagyományos török hangszerrel. Az est végén a meghívott előadók koncert keretében szólaltatják meg az adott hangszereket.

előadó: Cavit Polat

A program nyelve: magyar-török

Belépés ingyenes!

forrás: https://www.facebook.com/events/1924522411108891/

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook