Aktuális események

Mangala verseny

Mangala verseny

A Budapesti Yunus Emre Török Kulturális Központ januári Kávéházi Estek programjának keretén belül betekintést kaphattunk a mangala nevű játékba.

Január 17-én 18:00 órakor a vállalkozó szellemű érdeklődőknek alkalmuk nyílik próbára tenni megszerzett tudásukat.

A Turkish Airlines hozzájárulásával az első helyezett jutalma egy Budapest-Isztambul retúr repülőjegy!

További részleteket itt olvashat. 

Török Zenei Estek Egy Tea Mellett

Török Zenei Estek Egy Tea Mellett

A Budapesti Yunus Emre Török Kulturális Központ "Török Zenei Estek Egy Tea Mellett" című programsorozatának részeként ma este 19:00-kor húros hangszerek kiállítása és ud bemutató kerül megrendezésre.

Az idén induló programsorozat célja, hogy minden hónapban megismertesse az érdeklődőket egy hagyományos török hangszerrel. Az est végén a meghívott előadók koncert keretében szólaltatják meg az adott hangszereket.

előadó: Cavit Polat

A program nyelve: magyar-török

Belépés ingyenes!

forrás: https://www.facebook.com/events/1924522411108891/

Zrínyi Napok Szigetvár – ahol a kultúra megelevenedik

Az egy hétig tartó esemény szeptember 5-én délben nyitja kapuit a Szigetvári várban. Több helyszínen: a Kossuth és Zrínyi tereken, a várparkban, valamint a város vigadójában is színes és változatos kulturális programok várják az érdeklődőket.

Szerdán délelőtt Dr. Áder János köztársasági elnök fogadja a horvát államfőt a Zrínyi téren, majd együtt felavatják Szabó Tamás új Zrínyi Miklós-emlékművét a várban, megtekintik a kirohanás helyszínét és a dzsámit, valamint a látogatóközpontot.

A hét folyamán nagy szerepet kap a zene és tánc, emellett kutya-, lovas-solymász- és könyvbemutatókra, színházi előadásokra, főzőversenyre is készülhetünk. Hétvégén a kicsik sem maradnak program nélkül, játszóházzal, gyermekműsorokkal és razjversennyel foglalhatják le magukat. Az esti szórakozásért olyan zenekarok felelnek, mint a P. Mobil, a Dübörgő Watt’a Cukrock, Zséda vagy a Rudán Joe Band, de a komoly zenét kedvelők is megtalálják a nekik valót.

Forrás: http://www.tdmszigetvar.hu/hu/esemenyek

MEGHÍVÓ – TÖRÖK-MAGYAR VEGYES HÁZASSÁGOK FOTÓKIÁLLÍTÁS 2015.11.05

MEGHÍVÓ – TÖRÖK-MAGYAR VEGYES HÁZASSÁGOK FOTÓKIÁLLÍTÁS 2015.11.05

Az Isztambuli Magyar Intézet szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a kiállítás megnyitójára november 5-én este 7 órai kezdettel.

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook