TV sorozat

A Szulejmán sorozat részei történelmi időrend, megjelenési sorrend és szerzők szerint

A Szulejmán sorozat részei történelmi időrend, megjelenési sorrend és szerzők szerint

Kedves Olvasóinknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a Szulejmán sorozatunk áttekintéséhez, ami a A TV-ben is évek óta töretlen népszerűséggel folytatódik. Minden héten öt-hatszázezer rajongó kíváncsi Szulejmán és a körülette élő asszonyok kalandjaira. A Szulejmán sorozat megjelent kötetei önállóan, külön-külön is izgalmas, lebilincselő olvasmányok. A sorozat kötetei egymástól elkülönítve, íróként is külön egységet képviselnek. De a szerzők külön köteteiben, időrendiségében mindegyik kötet egymásra épül. Ne zavarjon meg senkit, hogy a Szulejmán sorozat a sztár író Demet Altınyeleklioğlu és a nemzetközi dijat kapott Ann Chamberlin (Szafije, A szultán lánya) illetve Fatima Melek műveiből tevődik össze.

Egy különleges szerelem: Szinán mester és Mihrimah szultána

Egy különleges szerelem: Szinán mester és Mihrimah szultána

Bár Isztambul és építészete önmagában is eléggé misztikus, de az még érdekesebbé teszi, hogy miért épített a híres török építész, Szinán mester, két Mihrimah mecsetet. Az épületeket I. Szulejmán szultán kedvenc lányáról nevezte el, akihez szépséges és romantikus kapcsolat fűzte. Szerelmét ezekkel a csodálatos mecsetekkel, az építészet eszközeivel fejezte ki.

Szulejmán 3. évad 168. rész (2016. 04. 02.)

Szulejmán 3. évad 168. rész (2016. 04. 02.)
*Hatice jelenetet rendez a háremben amiatt, hogy Hürrem mulatságot szervez és nem tartja be a pasa halála utáni 40 napos gyászt. *Hürrem büszke Mihrimahra amiért szembe mert szállni Haticevel, hogy őt védje. *Sah szultána közreműködésével Szulejmán is megjelenik a háremben, de mindenki megdöbbenésére nem Hatice, hanem Hürrem mellé áll és visszaküldi testvérét a palotájába. *Hatice rátámad Sahra amiért nem akadályozta meg a mulatságot.

Szulejmán 3. évad 167. rész (2016. 03. 23.)

Szulejmán 3. évad 167. rész (2016. 03. 23.)
*Nigar meglátogatja Haticet a palotájában, hogy a segítségét kérje Esmanurral kapcsolatban. *Az uralkodó agákat küld Hatice palotájába, hogy semmisítsék meg Ibrahim szobrait, de ezt Hatice nem engedi. *Hürrem dicsérő szavakkal illeti Rüstemet az uralkodó előtt, de Szulejmán szerint az agának több tapasztalatra van szüksége, mielőtt fontosabb beosztásba kerülne. Ellenben Lütfi pasával, aki bekerült a dívánba, mert Sah-i Huban kérte... Hürrem a hír hallattán Sah szultána szobájába siet.

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook