TV sorozat

Szulejmán 3. évad 168. rész (2016. 04. 02.)

Szulejmán 3. évad 168. rész (2016. 04. 02.)
*Hatice jelenetet rendez a háremben amiatt, hogy Hürrem mulatságot szervez és nem tartja be a pasa halála utáni 40 napos gyászt. *Hürrem büszke Mihrimahra amiért szembe mert szállni Haticevel, hogy őt védje. *Sah szultána közreműködésével Szulejmán is megjelenik a háremben, de mindenki megdöbbenésére nem Hatice, hanem Hürrem mellé áll és visszaküldi testvérét a palotájába. *Hatice rátámad Sahra amiért nem akadályozta meg a mulatságot.

Szulejmán 3. évad 167. rész (2016. 03. 23.)

Szulejmán 3. évad 167. rész (2016. 03. 23.)
*Nigar meglátogatja Haticet a palotájában, hogy a segítségét kérje Esmanurral kapcsolatban. *Az uralkodó agákat küld Hatice palotájába, hogy semmisítsék meg Ibrahim szobrait, de ezt Hatice nem engedi. *Hürrem dicsérő szavakkal illeti Rüstemet az uralkodó előtt, de Szulejmán szerint az agának több tapasztalatra van szüksége, mielőtt fontosabb beosztásba kerülne. Ellenben Lütfi pasával, aki bekerült a dívánba, mert Sah-i Huban kérte... Hürrem a hír hallattán Sah szultána szobájába siet.

Szulejmán 3. évad 166. rész (2016. 03. 16.)

Szulejmán 3. évad 166. rész (2016. 03. 16.)
Rüstem: Látod, ilyen ez a világ, Sümbül aga. Ibrahim pasa belefulladt a vérbe, amit ontott. Éppen egy éve elérte az uralkodónál, hogy Iszkender Cselebit kivégezzék a hadjáraton. Sümbül: Emlékszem. Árulással vádolta őt meg. Pedig Iszkender Cselebi hithű vezérünk volt. Rüstem: Egész furcsa egybeesés, nem? Akkor is Ramadán volt és az uralkodó megátkozta Ibrahim pasát. ”Ibrahim. Pargali Ibrahim.

Szulejmán 3. évad 165. rész (2016. 03. 09.)

Szulejmán 3. évad 165. rész (2016. 03. 09.)
*Hatice összeomlik a fájdalomtól, amikor meglátja a koporsóban fekvő Ibrahim élettelen testét. Beyhan és Gülfem próbálja megnyugtatni a zaklatott Haticet. https://www.facebook.com/muhtesemyu... *Szulejmán összehívja a dívánt. *Az egész hárem Ibrahim haláláról pusmog. A szóbeszédet meghallja Sah szultána is, aki Afife asszonytól szeretné megtudni, hogy mi igaz a pletykából. Afife asszony megerősíti a hírt.

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook