3D-ben élhetjük át újra a török kort a Cifrapalotában

Öltsd magadra a köntöst és ismerd meg Kecskemét múltját" - hirdeti a Cifrapalotában megrendezésre kerülő nagyszabású kiállítás felvezető videójában a Kecskeméti Katona József Múzeum. A török hódoltság korát megidéző, izgalmasnak ígérkező kiállítás július 31-én 18 órakor nyitja meg kapuit.

A Mikszáth Kálmán híres regényére utaló, A beszélő köntös nyomában című tárlaton több mint ezer régészeti emlék mellett soha nem látott 3D-s rekonstrukciókat is megcsodálhatnak majd a látogatók.

A kiállítás Kecskemét szabad város és tartozékainak (bérelt legelőinek, gazdálkodó pusztáinak Vecséstől Pusztaszerig) gazdaságát, életmódját, kiemelt művelődéstörténeti eseményeit mutatja be a török hódoltság korában, az 1500-as évek közepétől az 1600-as évek végéig. 

A kiállításhoz látványos felvezető videó is készült.

 

Forrás, Fotó, Videó: mult-kor.hu

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook