16. Büyükçekmece Nemzetközi Kulturális és Művészeti Fesztivál

16. alkalommal rendezik meg a Büyükçekmece Nemzetközi Kulturális és Művészeti Fesztivált 2015. július 31. és augusztus 8. között.

A rendezvényen már az elmúlt időszakban is vettek részt magyarországi néptánccsoportok, illetve Aktürk Éva két évben is képviselte a magyar kézművességet.

Idén öt Heves megyei kézműves lesz ott a kézművesekről és a kézművességről szóló Mesterségek Ünnepén, ahol Büyükçekmece Önkormányzata látja őket vendégül. A kiutazást a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától Fülöp Gábor főtitkár úr, valamint Herman István, kézműipari alelnök úr támogatja.

A résztvevők:

-Dohnál Tiborné Szabó Mária – gyöngyfűző

-Nagy Judit – faszobrász

– Nagyné Török Zsóka – fazekas, népi iparművész

– Erdélyi Boglárka – texiljáték készítő, kosárfonó

– Mazánné Balogh Anna – szövő

A fesztivál programjai elérhetők Büyükçekmece Önkormányzatának hivatalos oldalán:

 

http://www.bcekmece.bel.tr/tr-tr/Buyukcekmece/Festival/Sayfalar/Festival-Programi.aspx

Trivium Kiadó ajánlata

Hírlevél

Kapcsolat

A Trivium Kiadó webáruházát, melyben számtalan izgalmas, érdekes, szórakoztató könyvre lelhet a Keleti irodalom remekein át az Üzleti könyvekig, az alábbi linken éri el:

http://triviumkiado.hu

Tudta azt, hogy közvetlenül a kiadótól való rendelés min. 20%-kal kezdvezőbb áron történik, mint a könyvesbolti teljes fogyasztói ár?

Amennyiben kérdése van, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével keressen meg minket és kollégánk hamarosan választ küld Önnek!

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Facebook